Tämä kulunut viikko onkin ollut kovin kiireinen pentujen kanssa. Tällä viikolla pennut ovat saaneet sirut ja ne on samalla käyneet pentutestauksessa. Sen lisäksi on tutustuttu ulkoilmaan, agilityhalliin ja useisiin ihmisiin. Ensi viikolla jatkuu sitten taas  uusien vieraiden merkeissä ja pitäisipä sitä myös eläinlääkärissä käydä vierailulla. Ovat muuten aika reippaita kavereita. Autoilut on sujuneet todella hyvin ja hiljaa, nukkuvat yönsä melko pitkään ilman väliriehuja. Reippaat pienet russelin alut kyllä kaikkinensa. Rekisterinimetkin on nyt kaikille jo olemassa ja pentupaketit viimeisiä silauksia vaille kasattuna. Meillä alkaa siis kaikki olla valmista kohti suurta seikkailua ja uusia koteja. Kodit alkavat kaikille olla jo löytyneet, sijoituskodista vielä käydään vähän neuvotteluja tytön osalta. Tavallaan olisi tuo toinen tyttö kiva pitää myös kotona, mutta juuri nyt ei ole pennun aika.. vaikka tuo testattiinkin todella mukavaksi harrastuskoiraksi tuo Paula.  Tänään otettiin myös vähän uusia kuvia 6 viikkoisista pennuista. Ikävä kyllä kuvat ovat vähän kehnoa tasoa johtuen huonosta valosta yhdistettynä ei riittävästi varusteltuun kameraan. Mutta yrittäkää kestää.. kai noista jotain näkee miltä pennut nyt näyttävät. Kaikkinensa olen todella tyytyväinen pentueeseen. Hännät.. ne ovat se murheenkryyni tässä pentueessa, mutta se oli tietoinen riski ja saa nähdä miten nuo nyt sitten lopulta kääntyvätkään, koska tuntuvat vaihtelevan asentoa. Mutta tässä he nyt ovat 6viikon iässä:

Paula0902-normal.jpg

Yllä Paula (Tramirun Big Love) /Above Paula (Tramirun Big Love)

Alla toinen tytöistä Anne (Tramirun Big Mama) /Below Anne (Tramirun Big Mama):

Anne0902-normal.jpg

Sitten kuvat pojista.. ensin Leo (Tramirun Big Bang), josta vieläkään en hyvää kuvaa saanut.. /Then the boys.. first Leo (Tramirun Big Bang) still not posing:

Leo0902-normal.jpg

Alla Dimmu (Tramirun Stan) pentueen karvaisin.. /Below Dimmu (Tramirun Big Stan) the hairiest one of the lot:

Dimmu0902-normal.jpg

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä entinen Timmy tuleva Pyry (Tramirun Big Boy) / Last but not least Pyry (Timmy Tramirun Big Boy):

Pyry0902-normal.jpg

Small brief in English:

This has been a busy week with the puppies. Above crappy new pictures of them posing.. Hopefully I'll be able to take better ones before they leave to their future homes. This week we've been busy with microchips and puppy testing. In addition to that we've visited agility hall and have had quite many visitors. Next week we'll have some more visitors so another busy week ahead! Apart from the not so nice tails I'm rather happy with this litter. They seem to have nice characters and are really into new things and like to play alot.  Can't wait to see how they'll develop in the future.  This litter has been more stable outlook wice than my first one.  It also looks as if they've found their homes already.

Kiitos kaikille ihanille ihmisille kyselyistä. Ikävä kyllä kaikille en pysty tästä pentueesta uutta perheenjäsentä tarjoamaan. Seuraava pentue on kuitenkin poikkeuksellisesti suunnitteilla kesälle. Pysyhän kuulolla jos olet kiinnostunut omasta Tramirun- russelista. Siitä tulee lisää infoa kun on jotain kerrottavaa.