There were few more open eyes today in the puppybox. Another girl also had opened her other eye and the first born boy also has both eyes open now a little bit. They're not wide open but slowly getting there. The biggest puppy girl today weight 540g and the smallest boy only 369g.

This is the first born boy.// Tässä kuvassa ensimmäisenä syntynyt poika.

This one below is the biggest  puppy of the litter (girl). // Tässä kuvassa alla pentueen suurin tyttö jolla molemmat silmät jo auki. Toinen kokonaan ja toinen raollaan.

Here's the third one that clearly had an eye open. It's also one of the girls. She was born the fifth. // Tässä kuvassa alla vielä kolmas pentu, jonka silmä on selkeästi auki. Hän on viidentenä syntynyt tyttö.

Ja lyhyesti vielä suomeksi.. pentujen silmät alkavat siis pikkuhiljaa aukeilla! Nämä kolme kulkevat kehityksen harjalla ja heidän silmänsä on eniten auki. Muilla on havaittavissa selvästi jo liikettä luomissa ja parilla on jo tosi pienesti raollaan silmät. Kuvassa se ei niin hyvin näy kuin livenä. Jännittävää aikaa, nyt alkaa paremmin nähdä pentujen ilmeitä. Liikehdintä on myöskin lisääntynyt. Tuntuvat toisinaan saavan ihme hepuleita ja painattavat kauheaa vauhtia jaloillaan eteenpäin. Mihinhän tässä vielä joutuu kun tämä kööri lähtee tästä ihan oikeasti liikkeelle? :O