Pientä päivitystä viime aikojen tapahtumiin. Minun pienen pieni juoksijakoira se vaan mennä porskuttaa huikeita juoksuja. Siitä tuloksena uusi titteli SMM-13. Alsu uusi siis viime vuotisen mestaruutensa. On se vaan aikamoinen juoksentelija. Tämä kausi on ollut äärettömän hyvä. Hieno pieni akka. Vielä yksi kisa tälle kaudelle suunnitteilla ja sitten alkaa lepo ja valmistautuminen seuraavaa kautta varten. Alsuhan kävi myös näyttelyissä Mäntyharjulla 31.8. Sieltä kotiintuomisina sen ensimmäinen sert hienolla arvostelulla. Ehkä sitä siis pitää myös näyttelyissä joskus toistenkin käyttää. :)

 

Samaisessa Mäntyharjun näyttelyssä kehässä pyörähti myös Stella. Stella sai ihan nappiarvostelun (Tai siis mielestäni koira on kyllä täsmälleen sellainen millaiseksi tuomari sen arvosteli). Stellallekin näyttelystä ERInomainen laatuarvostelu ja VA-sert sen ollessa PN2. Ihan huikeen hienosti siltäkin. Ehkä myös sen pitäisi päästä useammin näyttelykehiin.

Agilitykisoista ei mitään kauhean suurta tulosta ole tullut. Minä olen itse ollut viime aikoina kauhean huono ja hätäinen ohjaaja. Siksipä ei nyt ihan viime aikoina ole kisattukaan. Mutta kohta taas palaillaan kisakentille. Tosin näillä näkymin Stellalle tulee kohta mammaloma. Juoksuja odotan alkavaksi lokakuussa ja silloin on tarkoitus tuo koira astuttaa. Kunhan vaan silmätsekeissä ei mitään ilmene Stellan eikä sulhon kohdalle. Olen erittäin innoissani itse tulevasta yhdistelmästä. Lisää infoa seuraa kun nuo silmätsekit on ohi molempien osalta. :) Tiedossa joka tapauksessa yhdistelmä, josta minulla on suuret odotukset sekä ulkonäöllisesti että käyttöpuolelle. Koska sulho on sekä komea että toimii metsällä. Stellalla ei virallisia luolatuloksia ole kun ei ihan niin pitkälle vielä ole päästy treeneissä. Mutta tarkoitus on kyllä kokeille jossakin vaiheessa sitäkin viedä. Sekin nimittäin kyllä tietää mitä luolilla tehdään.  Jos heräsi mielenkiinto: lisää infoa saa kysymällä.