Saimme pitkästä aikaa tilaisuuden käydä kokeilemassa keinoluolailua tällä viikolla. Keskiviikkona suuntasimme sitten kohti Ruotsinpyhtäätä. Molemmat sekä Trace että Stella haukkuivat varsin mallikkaasti kettua. Jäivät vielä molemmat kohtuu kauaksi ketusta, mutta vähän lisää treeniä niin eiköhän se tästä. Tracella oli jännä tapa liikkua aina takaisinpäin luolastossa. Johtuukohan se siitä että tuttuun suuntaan on helpompi mennä kuin tuntemattomaan? Kuka sen tietää.. mutta melkein aina se teki kiepin takaisin päin. Stella oli etevä ja liikkui hyvin. Ahdingotkin meni hyvin. Tarkoituksena on nyt skarpata ja päästä uudelleen treenaamaan. Jos vaikka kokeisiinkin pääsisi ihan kun kerran nuo sitä kettua haukkuvat.  Unohdin oman kameran kotiin joten ikävä kyllä todistuaineistoa visiitistä ei ole.

This week we got a chance to go and meet the fox at artificial caves. What ever is the correct term to be used.. anyway there was the built "cave" and the fox. I'm quite proud of my girls. They both barked nicely and moved in the cave alright. They still kept a bit too much of distance I think. So we still need a bit more practise. Aim is to get results in this too for them. Tracey had a funny way of going backwards where she came from before proceeding forward. Stella moved nicely forward. Unfortunately there's no film of their performance because once again I forgot my camera at home.

Olen yrittänyt lukea Tracesta onko se tiine vai ei. Kauhean vaikea on vielä sanoa. Enemmän se on tätä nykyä hellyydenkipeä kuin aiemmin..ja pyrkii syliin tai ihan lähelle koko ajan. Muutoin en muutosta ole huomannut. Huomenna on vielä tarkoitus ottaa yhdet agistartit ennen mammalomaa. Tai ainakin siihen asti että tiedän onko se tiine vai ei.

I've tried to see the signs indicating that Tracey is pregnant. They're not shown yet. She's more affectionate that normally.. that's the only thing I think I might see.  Tomorrow we'll compete in agility for the last time before maternity leave. :) Then we'll wait to know for sure if she's pregnant of not.