Tänään oli taas vaihteeksi hyvä ilma, joten suuntasin koiralauman kanssa treenikentän laidalle. :) Saatiin seuraksi Sonic, Rico ja Jenni. Rico ja Stella ovat lähestulkoon saman ikäisiä, ikäeroa on vain 4pvää ja hyvin löytyi yhteinen sävel leikille.

Alsun kanssa opeteltiin tänään uutena eteenmenoa ja erittäin hyvin Alsu tajusi mistä on kyse. Ensin aloitettiin yhdellä hypyllä ja vietiin target namipaloinen sen taakse Jenni toimi "namivahtina" jotta ei virheellisestä suorituksesta tule palkkaa. Lopulta Alsu meni jo kolme hyppyä hienosti. Sen enempää ei kokeiltukaan. Oli taas hieno huomata miten nopeasti se ymmärtää mistä on kyse. Into ei ole laantunut kentällä (eikä sen laidallakaan) mihinkään.

Minnin kanssa jatkettiin yksittäisten esteiden hierontaa..kontaktit ja kepit ne ikuiset murheenkryynit. Tällä kertaa pujottelu sujui varsin malliikkaasti. Niin kauan kuin olen itse vasen käsi/kylki keppeihin pujottelee Minni kepit hyvin, toinen puoli ei suju ollenkaan niin hyvin. Sen parissa tulemme jatkamaan treenejä.

Tracekin pääsi tällä kertaa tekemään vähän putkea ja puomia. Sehän on vielä periaatteessa saikulla eikä saisi oikein revitellä. Putkea se jaksoi yllättävän moneen kertaan mennä suuntaa vain vaihdettiin välillä. :) Puomilla myös treenasimme hieman kontakteja.. puomin se on aina kiivennyt maltillisesti ja sen takia sitä uskalsinkin jokusen kerran kokeilla. Ihan hyvä että pääsi sekin välillä tekemään ettei tule sitä fiilistä että raahataan aina vaan mukaan eikä koskaan saa tehdä mitään. Enemmänkin olisi voinut tehdä jos siltä kysytään. :P

Treenaamisen jälkeen tehtiin vielä n. tunnin lenkki Ojangon metsissä. Mainiot lenkkimaastot kyllä lähtee tuosta heti kentän laidalta. Tässä muutama Ricon ja Stellan painikuva.

Ja onnistuin saamaan jonkinlaisen poseerauskuvan Stellasta

Muutaman tunnin tirsojen jälkeen pelattiin ensimmäinen kierros uutta Casino peliä. Kaikki koirat tajusivat tässäkin nopeasti miten niitä nameja saa. Pelattiin ensimmäinen kierros helpommalla versiolla, eli jätettiin nupit pois. Seuraavalla kerralla kokeillaan niin että nuo vetolaatikot on lukittuna. Ohessa kaikkien koirien taidonnäytteet.