Onpa vierähtänyt taas pitkä aika edellisestä päivityksestä.. nyt on vietetty vähän hiljaiseloa koko kesän ajan ja pikkuhiljaa aletaan päästä taas syksyrytmiin kiinni treeneineen kaikkineen. Tärkeimmät uutiset ensin.. pennuilla kaikilla tuntuu menevän hyvin uusissa kodeissaan! Ja se on erittäin hyvä uutinen! Ne pennut joita olen luovutuksen jälkeen nähnyt ovat kaikki olleet mallikkaita russelinalkuja. Näyttäisi siltä, että jonkunlaisella kokoonpanolla pentuja ilmestyy lokakuun pentunäyttelyyn. :) saatanpa jopa saada ensimmäisen kasvattajaryhmänkin sinne. Jännä kuulla mitä niistä sanotaan! Näyttäisi tulleen aika kivannäköisiä pentuja lopputulemana pentuprojektista. Tällä hetkellä näyttää siltä, että pennuista kaksi jäisi sileiksi. Kolme erittäin karkeaa oli myös ja loput sitten brokeneja emonsa tapaan. Jännäksi jää nähdä jäävätkö nuo pari todella sileäksi, hyvinkin näin voi käydä. Pidimme pienimuotoisen pentukokoontumisen elokuun alussa jonne saapui pennuista kolme. Paikalla olivat sijoitettu Emma (Nekku), Dosse ja Wade (Selma).  Pieni video tapaamisesta löytyy seuraavan linkin takaa:

http://www.youtube.com/user/Tramirun#p/u/7/AhEurrLvLuw

Ja sitten niitä kuvia:

Tässä kaikki paikalla olleet kuvassa tunnustelemassa alkuun missä mennään ja mitä tyyppejä nää toiset oikein on. :) Tästä päästiin nopeasti alla olevan kuvan tilanteeseen. :)

Tässä alla kuvassa sijoitukseen jäänyt Emma( Nekku).

Tässä kuvassa on Wade (Selma).

Tässä jonkunlainen kuva Dossesta vielä:

Tässä vielä kuva mitä tapahtuu kun russelit (ja podengo) löytävät kuralammikon..

Heidän lisäkseen kävin myös moikkaamassa Viiviä. Viivistä on kasvanut hieno nuori neiti. Harmillisesti jätin kameran kotiin joten ainoa todistusainesto on kännykällä otettu ja laadultaan tosi huono.

Myös toisen Emma (Trinityn) olen nähnyt pariin kertaan. Ikävä kyllä molemmilla kerroilla on kamera jäänyt kotiin. Hän on enemmän parson tyyppinen pitkine koipineen. Mukava tyttö luonteeltaan kyllä hänkin. Hän aloitti kesän päätteeksi tottelevaisuuskoulutuksen perheensä kanssa. Ja ehkä kai voisi myös agilityä päästä jossakin vaiheessa kokeilemaan... vauhtia luulisi niillä koivilla riittävän. :)

Osallistuimme myös viime vkl meidän agilityseuran mestaruuskisoihin. Ohessa video Tracen radasta.. muiden suorituksista ei videokuvaa ole ikävä kyllä. Muistin liian myöhään että minulla on koko kamera mukana. Tuntuu olevan vähän jumissa tuo koira kun on meno aika hidasta normaaliin verrattuna.

http://www.youtube.com/user/Tramirun#p/u/5/HeqnUs2vai0

Stella kävi pyörähtämässä Luumäen näyttelyssä H:n verran. Arvostelu itsessään oli hyvä, mitään ihan hirveän suurta vikaa siinä ei sen oleellisen lisäksi tuntunut olevan (häntä ja etujalat). Pääasia oli, että neiti esiintyi myös minun kanssani erittäin hyvin. :)