Again it has been too long since the last update. Hopefully during the next weeks before the puppies leave to their new homes I'll have more time to update my blog and take pictures of them. I've began to feed them a little bit minced meat. They all like it a lot and would like to eat more than I give them. They move around a lot too and play with each other.  

Pennut ovat kasvaneet ihan kamalan kovaa vauhtia! Ne täyttävät jo 4-viikkoa ensi tiistaina. Ollaan siis meidän yhteisen ajan puolivälissä jo. :( Menee niin kauhean nopeasti tämä aika, vastahan ne syntyivät!  Pennut ovat kaikki kasvaneet hyvää vauhtia ja nyt lauantaina löytyivät hampaat. :) Itse en niitä ollut edes huomannut, yhden pennun tulevat omistajat ne huomasivat. :O  Pennut leikkivät ja riekkuvat jo aika paljon. Ne tulevat uteliaina heti luokse kun menen niitä katsomaan. Tämän hetkiset suurimmat riekkujat ovat Siksten, Unski, Selma ja Dosse. Yleensä se on se nelikko joka eniten painii. Tosin tuntuu että se aktiivinen yksilö vaihtelee riippuen päivästä. :) joten ei kai tästä vielä voi sen suurempia johtopäätöksiä vetää.

Ja jotta ei unohdu niin Stella kävi kääntymässä kasvattajansa Jounin kanssa näyttelyissä. Tuloksena laatuarvosteluna ERInomainen ja tosi hieno arvostelu. Ensi kuussa Stella menee taas Jounin matkassa Kotkan näyttelyyn.