Vihdoinkin Stellan pennut ovat syntyneet. Olen viimeisen viikon päivystellyt ja odotellut koska ne syntyvät. Hyvää kuitenkin kannattaa odottaa.. pennut syntyivät nopeasti. Tunnissa oli kaikki viisi pentua synnytettynä. Ensimmäiset kolme syntyivät 10min sisään. :) Lopullinen saldo meillä on, että pentulaatikossa on tällä hetkellä kaksi tyttöä ja kolme poikaa. Kaikki syövät ja vaikuttavat voivan oikein hyvin. Kuten myös Stella. Lisää kuvia tulee myöhemmin, saavat nyt ensin tutustua kaikessa rauhassa toisiinsa. Kätilö oli tässä synnytyksessä kyllä melkoisen tarpeeton. :)

Pennut olivat varsin hyvän kokoisia. Tytöt 240g molemmat ja pojat pienin 200g ja kaksi muuta 220g. Kaikki ovat melkoisen tummia väriltään ja heillä on melko klassinen väritys. Väriä siis päässä ja hännän tyvessä. Muutamalla pennulla on tärpät myös rungossa. Yksittäiskuvia tulossa myöhemmin!

IMG_0726-normal.jpg

Finally the puppies are here! Stella did a very good job delivering them. Within an hour all five were born. The first three were born in 10min. :D Not much to do for me in this process. She did all the the work!

All pups have quite nice markings and are quite dark in color. Individual pictures yet to come a bit later. Now I'll let them get to know each other first!