Stellan astutuksista on nyt aika tasan kolme viikkoa takana. En vielä yhtään osaa sanoa onko pentuja tulossa vai ei. Mutta eiköhän se tässä pikkuhiljaa alkaa selvenemään. Kovin ainakin kuvittelen, että Stella on rauhoittunut ja pyrkii aina vaan enemmän syliin ja rapsuteltavaksi. Pakkohan se kai on jossakin vaiheessa suunnata ultraan, jos ei ala mitään näkyvää muutosta näkymään. Stella on ollut nyt tauolla agilityn ja luolaharrastamisen osalta. Peruslenkeillä ja kevyellä tokoilulla mennään. 

Tracen kanssa on nyt taas juoksujen jälkeen palailtu agilityn pariin. Tauko ei nyt tällä kertaa varsinaisesti tehnyt hyvää, koska ei mennä nyt tällä hetkellä ollenkaan samassa rytmissä radalla. Mutta eiköhän se tästä korjaannu treenin ja kisojen myötä. Jos vaikka jotain tuloksiakin tälle vuodelle saataisiin. Melko hylkäys voittoisesti on tämä vuosi mennyt... Mutta nyt Stellan tauon myötä voin paremmin keskittyä Tracen kanssa agilityyn.

Alsullekin jo kuvittelin tulevan juoksujen samaan syssyyn kun tuli kahdella muulla. Mutta eipä se näköjään nyt aloittanut. Olisi ihan hyvin kyllä voinut, niin oltaisiin sen pentuprojekti saatu myös hoidettua ennen juoksukauden alkua. Nyt meillä sitten todennäköisesti tulee aika tynkä kausi ensi vuodesta jos se nyt pennut saa silloin. Jännä ilmiö kyllä, että se juoksee vain joka toisen juoksun russeleiden kanssa.