Huh edellisestä päivityksestä onkin jo aivan liian pitkä aika.. tässä välissä on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä. Stella sai pennut Jounille Jackxellent kennelliin ja niistä tulikin oikein mallikkaan näköisiä russeleita. Kaksi pennuista on menossa messarin näyttelyyn joulukuussa. Pakko siis mennä katsomaan.

About Stella she had her litter and the pups are already at Junior age. Must say the look very nice. :) They're attending the Finnish winner show in December. Don't want to miss that so I'm going to see them live there.  Stella's daughter Minkki I've already seen few times and she looks very nice.

Alsu aloitti kesällä juoksu-uransa. Ja miten se alkoikaan.. erittäin hyvin. Se voitti kisaamistaan kisoista 3/4. Mikkelissä se oli neljäs pisteitä tosin sielläkin ihan ok 470. Vähiten kuitenkin mitä muista kisoista. Parhaat pisteet 515 se sai HVK:n mestaruuskisoista. Suomen mestari siitä tuli myös, joten koiranetissä näkyy sen kohdalla titteli SMM-12. Vähänkö mä oon ylpee mun pienestä pinkojasta. Ensi vuonna jatketaan taas.. 2 sertiä tarvitaan vielä valioitumiseen. Alsusta tuli myös julkkis ja sen kuva oli koiramme lehdessä.

          

Alsu has bee focusing on lure coursing. She has been successfull during her first races. She has won 3/4 races she has been entered in. It went a lot better than I could have asked for. She just loves to run. She also is now a Finnish champion and that entitles her for a tittle SMM-12 to be seen also in Koiranet. :) I'm very very proud of my little runner. I'm hoping that she'd gain a Champion's tittle next year in lure coursing. Remains to be seen how it goes. We have been training in agility as well a little bit on the side. Finally some light to be seen at the end of the tunnel.

Trace onkin sitten taas kunnostautunut agilityn saralla ja heinäkuussa nousimme sen kanssa kolmosiin. Sieltä tähän mennessä 2 hyppynollaa. Kädessähän tuo on vielä liikaa kiinni ja irtoamistreenejä tehdään. Nopeutta näkyy reserveissä olevan vielä paaaaaljon käyttämättä. Se kun nyt lönköttelee tuossa vieressä mun vauhtia. Kunhan saan sen paremmin irtoamaan niin jo lähtee. :P ja Tracehan on nyt astutettu ihanalla ja komealla Pyryllä (Maiaran Adriamus). Nyt vain toivotaan, että kaikki meni hyvin ja tähtimerkit oli kohdallaan. Pentujen pitäisi syntyä joulu/tammikuun vaihteessa. Elämme jännittäviä aikoja. Tarkoituksena on, että tämä olisi Tracen viimeinen pentue ja sen jälkeen sen steriloin. Olen edelliseen pentueeseen erittäin tyytyväinen kaikkinensa. Ja sain ihanat kodit pennuille. Jotka nyt kyllä ovat jo 1,5v kohta. Ne jotka ovat käyneet näyttelyissä ovat saaneet laatuarvosteluina EH:n tai ERI:n. Yksi pennuista myös harrastaa aktiivisesti agilityä ja alkaa kohta olla jo kisaikäinen joten saadaan varmaan sieltä hyvä kisaaja radoille. :) Vauhtia kuulemma on ainakin.
Kuvia tulossa Tracesta ja Pyrystä. Edellisen pentueen pennuista on ollut hyvin haastavaa saada kunnollisia kuvia.. ne ei juurikaan pysy paikallaan..

Tracey has been doing well in agility. We were transferred to the 3rd class in July. After that we have acquired 2 0-results on jumping courses. So close so many other 0-results yet also so far away. We'll continue training to get her to move a bit more independently. At the moment she's not at all indepent on the field.. she's moving at the same space as I'm.
Tracey has been now mated with the very lovely and handsome Pyry (Maiaran Adriamus). If all goes well second Tramirun litter will be born in December/January. Hopefully all went well and it'll happen. If you're interested feel free to ask for more details. Both of them are smooth coated so all variations in fur can be expected.I'll know more in a month. Pictures will also be available soon of them both.
I'm very happy about the way the first litter has developed. They all have such lovely temperaments.  One of them actively trains in agility. Soon she'll be old enough to compete too. I'm very much looking forward to it.


                               

Kuvan yllä on ottanut /picture above  taken by: Jonna Keskiaho