Onkin tovi päässyt vierähtämään edellisestä päivityksestä.. ehkä tässä taas voisi vähän päivittää kuulumisia. Mitään maata mullistavaa ei ole kuitenkaan tapahtunut, johtuen juoksuista ja niitä seuranneesta valeraskaudesta.

Minnin kanssa siis korkattiin valeraskaudesta huolimatta kisakausi juoksujen jälkeen. Vauhti oli poissa ja tuloksena viikonlopulta oli kaksi yliaika nollaa ja pari hyllyä. Haistelua oli kovin kovin paljon liikaa, kun se saatiin hoidettua oli meno ihan ok. Ennen kaikkea olin tyytyväinen omaan harvinaisen rauhalliseen ohjaamiseen.  Seuraavat startit edessä sitten juhannuksena.. kaiken kaikkiaan olen ilmoittanut Minnin 5 starttiin, mutta katsotaan montako niistä otetaan oikeasti. Seuraavana vkl on sitten kuitenkin agi-rotu ja sielläkin pitäisi vielä jotain jaksaa tehdä.

Hyppytekniikan korjauksessa ollaan myös otettu ensimmäiset askeleet.. Minnin ja Tracen kanssa käytiin Kaukosen Ullan tunnilla hakemassa neuvoja kuinka hyppyä voitaisiin parantaa tai voidaanko yleensäkään enää parantaa. Varsinkin Minnin osalta tärkeä pointti koska ikää on jo kohta lähes 6v. Ullan mukaan kuitenkaan toivoa ei ole menetetty, vaikkakin töitä Minnin osalta edessä on paljon. Kun niitä korjaavia hyppyjä pitäisi tehdä vähintään yhtä monta kuin niitä vääriä hyppyjä.. hyvillä mielin kuitenkin olen aloittanut treenit. Sain molemmille oman harjoitusohjelman ja uudestaan pitäisi käydä  heinä-elokuun vaihteessa tsekkauttamassa onko yhtään edistytty.Oikein hyvä fiilis jäi kuitenkin kaikkinensa tunnista ja nyt aloitetaan sitten tosissaan treenit. Minnin kanssa saisi treenata kuulemma 1-2krt/vko ja Tracen kanssa vaikka enemmänkin. Sen hyppy on huomattavasti paremmalla mallilla kuin Minnin. Pitäisi siitä saada jossakin välissä kisaava myös..mutta se ehkä sitten syksyllä.. Mielestäni aineksia on kyllä siinä koiruudessa. :)