Kävimme eilen lauantaina 4.12.2010 Tracen kanssa vihdoinkin kauan odottamassamme silmäpaneelissa. Tilaisuus oli jännä, ja aloitin jännittämisen ja pitkän aikaa ennen varsinaista paneelipäivää. Trace tuntui jännittävän kanssa, koska se oksenteli koko paneeliaamun. :P ehkä jännitys tarttui siihen myös.

Itse en saanut olla koiran kanssa kun sitä tarkistettiin, se haettiin papereineen minulta ja sitten kun tarkistus oli ohi pyydettiin myös minut sisälle kuulemaan tuomio. Paikalla oli 3 silmälääkäriä, jotka eivät olleet Tracea nähneet. Harmi kyllä eivät esilleet itseään, joten en tiedä keitä he olivat.  Tämä olisi tietysti myös ollut ihan kiva tietää. Tuomiona oli, että kaihia tuo löydös ei ainakaan ole, tällä kertaa saatiin jälleen uusi tuomio!  nyt PHTVL/PHPV aste 1, joka tullaan merkisemään MB:nä koiranettiin tjs. Jännityksellä odotan mitä siellä mahtaa sitten aikanaan näkyä. Selväähän siis oli, että jotain silmässä on. Se samainen löydös on nyt ollut PPM, kaihi ja PHTVL/PHPV... mutta kyllä he kovin terveeksi sanoivat koiraa ja että ei ongelmaa jalostuksen kanssa kunhan uroksella on terveet silmät. Joten taitaa siis olla niin, että ensi keväänä olisi aika ensimmäisten kasvattien..

Stellan kanssa käytiin treenailemassa muiden koirien tapaamista pentukurssilla. Meidän pikkuruista russelia sanottiin heti kurssin alkuun PARSONIKSI :O mitä suuresti ihmettelen, koska Stella on pieni jo russeliksikin.. eikä malliltaan siitä saa kyllä millään parsonia. Stella käyttäytyi tosi hienosti. Halusi tehdä minun kanssani juttuja ja mikä hienointa treenata puomin alastuloa. Se oli hienoa sen takia, että se oikeasti on näyttänyt oppineen jotain koska ollaan tätä alastuloa treenailtu ja se yhdisti heti harjoitteen siihen kun menin puomin viereen kuuntelemaan.

Illalla meille tuli Pasi-russeli omistajineen kylään. Pasihan on Minnin pentu, Minnin ainoasta pentueesta. Nyt on enää niistä pennuista näkemättä Siro, jonka toivottavasti myös näkisin. Pasi olikin hieno mies, käyttäytyi tosi hienosti tyttöjen kanssa. Ja pääsihän vähän tekemään agilityäkin kun käytiin meidän treenivuorolla bat-hallilla vähän kokeilemassa.