Suuntasimme perjantaina aamusta auton keulan kohti Mikkeliä ja agileiriä. Podengo-järjestö järjesti koko viikonlopun leirin. Tracelle käytiin ensin hakemassa treenilupa fyssarilta aamulla. 1,5kk treenitauko sai vihdoinkin päättyä! :) jeeeeeeee, yllättävän hyvin selvisi pieni russeli törmäyksestä auton kanssa.

Perjantaina saavuttuamme mökkiimme Visulahteen käytin kolme mukana ollutta koiraa heti uimassa ja ne tykkäsi kaikki  ihan älyttömästi! Trace the vesipeto olisi uinut vielä paljon pidempäänkin, mutta lähdimme käymään Alsun kasvattajan Tiinan luona. Ihasteltavana siellä oli 4vkon ikäisiä länderin pentuja. On ne pennut vaan kivoja! Stella yritti kovasti sulautua niiden laumaan, mutta pisti kyllä erittäin selvästi sieltä silmään koska kokoa oli vielä aika paljon enemmän. Kohta ne pentulaiset kyllä menevät ohi Stellan.

Lauantaina sitten vähän treenailtiin ja sunnuntaina. Trace ei jaksanut oikein mitään.. oli lauhkea kuin lammas eli ts lahna agi-radalla. Erityisesti ensimmäisellä radalla. Toiselle jo vähän löytyi lisää vauhtia mutta ei mitenkään normaalia määrää.Mutta pääasia oli että päästiin tekemään ja se sentään jotain teki.

Alsukin sippasi leirillä.. tätä ei ehkä koskaan ennen ole käynyt eikä kenties tulla uudestaan näkemäänkään..oli aika totaalisippi.

Ei siis voi sanoa että treenin osalta meiltä olisi mennyt mitenkään erityisen hyvin leiri, mutta tosi mukava vkl oli. Oli kiva nähdä paljon podengoja koska en niitä vielä juurikaan ole nähnyt.

      

ohessa muutama kuva Alsusta leirillä. Kuvat on ottanut Tiia Tamminen.

Heti leirin jälkeen maanantaina suuntasimme Tracen kanssa omiin varsinaisiin treeneihin. Ne menivät kyllä paljon paremmin kuin leiri-treenit. :) Jäi hyvä fiilis.. ehkä siitä joskus voisi kisaamaan ollakin.

Ja sen päälle vielä tänään  18.5. käytiin Hyvinkäällä testaamassa maastojuoksuja Tracen ja Alsun kanssa. Molemmat syttyivät erittäin hyvin vieheelle ja juoksivat täyden kierroksen. Menivät ilmeisesti aika samaa tahtia, koska eroa ei ollut paljon. Trace pääsi käsistä hieman aiemmin ja näin ollen myös oli "tappamassa" viehettä (eli muoviriekaleita) ennen Alsua. Hienot harrastuskaverit nämä kaverukset! :) tätä tulemme kokeilemaan uudestaankin.